Мареа Медикал
Професионална организация на медицински научни конференции
Lavanda Bed&Breakfast
Красива природа, стилно настаняване и домашно приготвена  храна в Родопите!
Резервирай сега
МАРЕА ФЕСТИВАЛИ
Специализирани пътувания за ценителите на сценичното изкуство и музиката
МАРЕА ТРАВЪЛ
МАРЕА СПОРТ
Достъп до международни маратони, вело преходи и пилатес ретрийти в Родопите

Добре дошли в Мареа Интернешънъл Груп!

Компания за специализирани пътувания и събития. Доверен партньор с персонално отношение и точните решения за гости и участници.


Мареа Травъл е компания за пътувания и събития, основана през 2005 г.

Ние предлагаме организация на персонализирани ексклузивни пътувания и облужване на корпоративни пътувания. Спектърът ни на дейности е широк и включва разнообразни туристически услуги: продажба на самолетни билети, хотелски резервации, трансфери, специализирани турове и билети за културни събития и музеи. Последните няколко години сериозно внимание отделяме и на организирането на специализирани корпоративни събития, като фирмени обучения, конференции, семинари.

През 2011 г. отвори врати и бутиковата ни къща за гости Лаванда в Ковачевица. Така предоставихме на клиентите си място за почивка, закътано в сърцето на Родопите. Освен активна почивка и отмора за духа и тялото, в Лаванда предлагаме и пилатес уикенди, специални музикални уикенди, йога почивки и велопреходи с водач в Родопите.

Екипът ни е изграден от млади и креативни професиналисти, мотивирани сме да предоставим на клиентите ни незабравими преживявания и влагаме позитивно мислене и любов във всичо, което правим.